ESG: Designing the Ideal Digital Work Experience for the Next Generation of Innovators

Dit eBook bespreekt de verwachtingen van gebruikers voor hun digitale werkervaring (d.w.z. ervaringen met betrekking tot apparaten, samenwerkingstools, applicaties en hybride werkscenario’s waar werknemers toegang toe hebben tijdens het uitvoeren van hun werk). Dit eBook onderzoekt met name de verschillen in de houding en voorkeuren die worden waargenomen tussen verschillende generaties werknemers. Deze verschillen zijn gekwantificeerd door een grootschalig wereldwijd onderzoek onder knowledge workers, IT-besluitvormers en HR-belanghebbenden. Dit eBook geeft u inzicht in het volgende:

– Ontdek hoe de voorkeuren met betrekking tot apparaten van eindgebruikers verschillen op basis van demografische data, waaronder de duurzaamheid van de apparaten die ze gebruiken, de wens voor gebruikersinbreng over apparaatspecificaties en de voorkeur voor werkstijlen (d.w.z. op kantoor versus hybride), naast andere onderwerpen.

– Begrijp waarom het voor organisaties van cruciaal belang is om zich aan deze voorkeuren aan te passen om de strijd om talent te winnen.

– Zie dat een verschuiving van digitale werkstrategie├źn om tegemoet te komen aan jongere werknemers breed zal aanslaan en dat hierdoor de ervaring voor alle werknemers uiteindelijk zal verbeteren.

Ontdek de Dell Technologies oplossingen aangedreven door Intel® processors.

Free Download

Fill out the form